Telefon: 370 21 090
E-post: post@a1tannlegen.no

Første besøk

Det første besøket hos oss.

Første gangen du kommer til oss handler det mye om å bli kjent med hverandre. Du treffer din nye tannlege og hjelpeapparatet rundt og kan fortelle oss om dine tannpleiebehov og ønsker for behandling.

 

Vårt mål er at du skal føle deg godt ivaretatt som vår pasient.

 

 

 

Vi ber deg allerede i resepsjonen fylle ut et helseskjema hvor du kan sjekke at dine personlige opplysninger gitt ved timebestillingen er korrekte. Skjemaet inneholder også spørsmål om sykdommer og medisiner som i noen tilfeller kan gi deg rett til trygderefusjon på tannbehandlingen og gi tannlegen hjelp til å avgjøre om enkelte typer behandling kan igangsettes. Alle opplysninger behandles konfidensielt i samsvar med lov om helsepersonell.

Neste del er vanligvis den kliniske undersøkelsen, det vil si at tannlegen sjekker dine tenner og munnhule. Det er ofte behov for røntgenbilder, både av enkelte tenner og hele kjeven, og noen ganger også vanlige fotografier. Alt dette til sammen gir tannlegen et grunnlag for å vurdere din tannstatus og behandlingsbehov. Har du ikke behov for behandling nå, men ønsker å bli kalt inn til tannlegen regelmessig lager vi en innkallingsavtale, det er nokså vanlig å gå til tannlegen ca 1 gang i året.

Har du behov for videre behandling kan du og tannlegen sammen komme frem til det beste alternativet for deg, og hva det vil koste får du selvsagt også vite på forhånd. Det kan hende at du besøker oss for akutthjelp første gangen. Da prøver vi å løse det problemet først for så å avtale ny tid for en grundig undersøkelse om du ønsker det.

Noen praktiske opplysninger

Betaling skjer etter hvert besøk, du kan betale kontant eller med vanlig minibankkort. Avbestilling må skje senest 24 timer før oppsatt behandling ellers sender vi ut ikke møtt-faktura. Parkering er gratis og plasser er det på begge sider av bygget. Vi er avhengig av å kunne nå deg på telefon for endring av timer og per post for innkallingskort slik at vi vil gjerne ha beskjed om adresseforandringer.

Velkommen til A1 tannlegen!